Vanaf februari 2023 kan je een uitgebreide cursus improvisatietheater volgen in Anderlecht. Ga snel naar onze cursuspagina.

6 reacties

 1. Beste Borrris,

  Op de cursuspagina is nu alleen de eenmalige workshop te zien van 17 juni, waar ik helaas niet bij kan zijn.
  Organiseren jullie binnenkort ook langere cursussen?

  Groetjes,
  Willemijn

 2. Goedenavond,

  Mijn dochter is in de lessen theaterimprovisatie geïnteresseerd. Ik zou graag meer informatie over deze cursussen willen krijgen. Mijn dochter is 17 jaar oud. Ze volgt het Nederlandstalig kunstonderwijs (richting Musical). Ze volgt al theaterlessen en wil graag haar improvisatievaardigheden verbeteren.

  Alvast bedankt voor uw antwoord.

  Met vriendelijke groeten.

  David ALPEN

 3. Hey hey!

  Ik hoop dat je het goed maakt.

  Ik vond via de website jullie aanbod voor improvisatie-cursussen. Voorzien jullie ook een traject vanaf het najaar? Is het in dat geval mogelijk om hier wat meer informatie over te ontvangen en eventueel een eerste les uit te proberen?

  Alvast bedankt! ­čśŐ

  Met vriendelijke groeten,
  Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?