Workshop "Waarachtig theatraal" door Charlotte De Metsenaere

Charlotte zoekt in deze workshop van 4 uur samen met jou uit hoe je als speler alles uit de kast kan halen en je tegelijk een waarachtig personage behoudt.

Charlotte De Metsenaere is al jarenlang de favoriete improtrainer van Borrris. Ze werkt als docent en regisseur bij verschillende improgezelschappen en geniet zelf van het podium als speler bij Swaajp en Prism. Internationaal reist ze van Barcelona tot India om haar workshops en visie door te geven. Ook vertegenwoordigt ze België in het Europees project ‘Ohana’ om binnen een internationaal gezelschap aan improvisatietheater gerelateerde thema’s te onderzoeken door ze te belichten vanuit verschillende culturele invalshoeken. Met ‘Zeggedis’ organiseert ze teambuildings, ervaringsgerichte communicatie workshops en staat ze regelmatig op de planken als moderator of presentatrice.

Zaterdag 17 juni, 13u00 – 17u00

Workshop in het kader van 20 jaar Borrris: Wie de workshop volgt, mag daarna gratis aansluiten op het pastafestijn (17u30-19u00) én de optredens.

Vereiste ervaring: basiskennis van impro

Borrris trakteert! Omdat we onze 20ste verjaardag vieren, vragen we voor deze workshop de ridicule inschrijvingsprijs van €15. Graag gedaan 🙂

Betaling ter plekke. Cash of via Payconiq

Inschrijven kan je hier.

 

× Hoe kan ik je helpen?